Een muzikaal luncharrangement bij Brocante


Een muzikaal luncharrangement bij Brocante

triplefunOp zondagmiddag 16 november 2014 organiseren we een gezellige, muzikale middag in Brasserie & Restaurant Brocante. Om 13.00 uur openen wij de deuren speciaal voor onze gasten die ontspannen willen genieten van een luncharrangement afgewisseld met fijne live muziek van het Pijnackerse trio TripleFun.

TripleFun bestaat uit Liesbeth Bergen, Linda Dijkstra en Tjapko de Heus. Drie inwoners van Pijnacker en alledrie ook ondernemer in Pijnacker. Een deel van  hun schaarse vrije tijd besteedt het drietal aan hun passie zingen en muziek maken. En wat is leuker dan het delen van die passie met anderen.

Liedjes uit hun repertoire zijn onder andere: Sail on van de Commodores, Why not me van The Judds, Dream van de Everly Brothers, Wonderfull Tonight van Eric Clapton en nog veel meer mooie luisterliedjes.

We zullen die middag beginnen met een verse, huisgemaakte soep. Na een optreden van TripeFun serveren wij onze Lunchproeverij. Een combinatie van gerechten van onze lunchkaart. Vervolgens vragen wij uw aandacht weer voor een aantal prachtige liedjes van TripleFun en zullen wij u een heerlijk kopje koffie of thee serveren.
Blijf gerust nog even hangen want TripleFun wil vast nog een derde rondje muziek spelen.

De prijs voor dit muzikale luncharrangement is slechts € 19,50 exclusief drankjes.

Reserveer nu en beleef zondag 16 november een muzikale Brocante middag.